Verhuur charmante feestzaal in Veurne te West-Vlaanderen.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 

Feestzaal Den Groenen Dijk in Veurne

Den Groenen Dijk in Veurne, West-Vlaanderen verhuurt een charmante feestzaal voor alle feesten zoals communiefeest, familiefeest, ...

 

Geef een dijk van een feest

 

Hebt u een feest voor de boeg? Dan viert u dat graag met familie, vrienden, collega’s, … Geen betere locatie daarvoor dan zaal Den Groenen Dijk. Gelegen in Alveringem, een charmant dorpje in de Westhoek. We bieden plaats aan zeventig gasten en verwelkomen hen in een gerenoveerd gebouw uit 1885.

 

Kies zelf de invulling van uw feest

 

Wij voorzien voor u een authentiek ingerichte charmante zaal met alle courante benodigdheden om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken (inclusief een geïntegreerde muziekinstallatie en discoverlichting). Natuurlijk bent u vrij om de ruimte volledig in te richten en aan te kleden zoals ú het wenst. U kiest zelf welke spijzen en dranken u uw gasten voorschotelt en zodra het weer toelaat bieden wij u graag het gebruik aan van onze vaste barbecue. Opteert u ervoor uw eigen cateraar mee te brengen of wilt u onze bevriende traiteur inschakelen? Ruimte zat, alles is mogelijk! Dat het een onvergetelijk feest wordt, staat nú al vast.

Huyze Den Groenen Dijk, feestzaal, Alveringem