Verhuur charmante feestzaal in Veurne te West-Vlaanderen.

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

24 april 2017

danny.demoen@telenet.be

 

wij hadden op 23/04/2017 communiefeest in deze zaal. een echte aanrader ; prachtige locatie ;kindvriendelijk;gastvrije mensen ; niets is teveel gevraagd ; de haard in de schuur was echt TOP ; alles is aanwezig ;onze gasten waren allemaal onder de indruk van dit geheel!!!! wij komen zeker terug en raden dit zaaltje zeker aan !!!!!! een dikke merci

 

20 juli 2016

cookie

 

Verjaardagsfeest van ons zoontje gevierd met de familie in de rustieke schuur van de groenen dijk. Zeer gezellig feest gehad, met de nodige ontspanning voor de kindjes in het groen tussen de dieren. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaar!! Een aanrader!

 

29 juni 2015

thorretje

 

Samen met familie en vrienden vierden we er de communie van mijn zoontje. Het werd een superfeest!! Mooie locatie in het groen, de authentieke zaal, die rust uitstraalt. De ontvangst was erg gastvrij en vriendelijk. De kinderen konden er ravotten naar hartelust. Dikke merci !!

 

7 juni 2015

shana89

 

deze zaal is echt prachtig gelegen je kan u feest vieren in een mooie groene omgeving , een charmant kader voor elk soort feest communie , verjaardag, trouw, alles . het personeel is vriendelijk en gastvrij! wij hebben een zeer goeie ervaring bij deze feestzaal ik shana en haar partner frederiek en hun drie kinderen bedanken jullie alvast voor het mooie doopfeest die we bij jullie lieten doorgaan hartelijk dank daarvoor. mvg

 

6 april 2014

Lars Alleweireldt

 

In Huyze Den Groenen Dijk valt vooral de ongelooflijke gastvrijheid, dier- en kindvriendelijke aanpak, charmante ligging, luxueuze accommodatie en vriendelijke ontvangst op. Alles was aanwezig om er met de vrienden een fantastisch feest van te maken. Een super ervaring!!!

 

3 april 2014

Jonas Soubry

 

Uitzonderlijke gastvrijheid, prachtige locatie, kindvriendelijk, de prachtige authenticiteit van de hoeve,... Kortom de ideale feestzaal!

 

 

 

 

 

Feestzaal Den Groenen Dijk in Veurne

Den Groenen Dijk in Veurne, West-Vlaanderen verhuurt een charmante feestzaal voor alle feesten zoals communiefeest, familiefeest, ...

 

Geef een dijk van een feest

 

Hebt u een feest voor de boeg? Dan viert u dat graag met familie, vrienden, collega’s, … Geen betere locatie daarvoor dan zaal Den Groenen Dijk. Gelegen in Alveringem, een charmant dorpje in de Westhoek. We bieden plaats aan zeventig gasten en verwelkomen hen in een gerenoveerd gebouw uit 1885.

 

Kies zelf de invulling van uw feest

 

Wij voorzien voor u een authentiek ingerichte charmante zaal met alle courante benodigdheden om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken (inclusief een geïntegreerde muziekinstallatie en discoverlichting). Natuurlijk bent u vrij om de ruimte volledig in te richten en aan te kleden zoals ú het wenst. U kiest zelf welke spijzen en dranken u uw gasten voorschotelt en zodra het weer toelaat bieden wij u graag het gebruik aan van onze vaste barbecue. Opteert u ervoor uw eigen cateraar mee te brengen of wilt u onze bevriende traiteur inschakelen? Ruimte zat, alles is mogelijk! Dat het een onvergetelijk feest wordt, staat nú al vast.

 

Wat stellen wij ter beschikking voor u

 

De klant heeft een buitenterras met buitenbarbecue beschikbaar. In de feestzaal zijn stoelen en tafels , 1 diepvriezer en 3 frigos aanwezig die gratis ter beschikking staan. Een bestek voor 50 personen is aanwezig. Daarnaast is er voor de koudere dagen een haard voorzien waarin men ook kan grillen daarvoor is gratis hout te verkrijgen. Bij het huren van de feestzaal voorziet de uitbater kaarsen en bloemen voor de sfeercreatie. Er is een gratis parking ter beschikking.

 

Bij Feestzaal Den Groenen Dijk bent u aan het juiste adres voor een geslaagd feest.


Contacteer ons vandaag nog om onze sfeervolle en gezellige feestzaal te reserveren op het nummer 0497/23 15 58.

Huyze Den Groenen Dijk, feestzaal, Alveringem